De naam van de Dior make-up collectie voor herfst 2011 is Blue Tie. Het is dan ook niet verrassend dat er veel blauw in de collectie terugkomt.

In de Dior make-up collectie voor herfst 2011 vind je blauwe oogschaduw, eyeliner en nagellak. Voor op de lippen komt Dior gelukkig niet met blauw, maar met mooie nude en felle lippenstiften. Daarnaast zijn er dan nog twee luxe palettes waarin vier kleuren oogschaduw gecombineerd worden met een lipgloss. Over de naam van de collectie zegt Christian Dior: “Nachtblauw is de enige kleur die kan rivaliseren met zwart..”

De luxe palette is er in een lichte- en een donkerblauwe versie, maar beiden hebben een lichtroze lipgloss onder een klapdekseltje. De buitenkant van de palette heeft het zilveren Dior cannagemotief, dat we kennen van de Dior tassen.

In de nieuwe 3 Couleurs Smokey oogschaduw zitten drie verschillende kleuren, waarmee je smokey eyes kunt maken. De oogschaduw is er in de kleuren Black, Navy, Pink, Khaki, Nude en Brown.

Om je blauwe ooglook helemaal af te maken, is er nog de Diorshow Liner Waterproof. Deze waterbestendige eyeliner is er in de kleuren Marine en Carbone en moet zorgen voor een stijlvol effect.

Gelukkig heeft Dior niet gekozen voor blauwe lippenstift, maar voor prachtige nude kleuren in de Blue Tie collectie. De Rouge Dior lippenstiften zijn er in de kleuren Beige Angélique, Rose Pisanelle, Rose Tourbillon en Rose Allegro. Deze kleuren zorgen voor neutrale lippen bij een wat zwaardere smokey eyes look.

Voor wie toch een wat fellere kleur op de lippen wil, heeft Dior de lippenstiften in de Rouge Sérum lijn. Deze lippenstiften verzorgen je lippen en geven ze een mooie glans. De lippenstiften zijn vrij transparant, dus echt heftig zullen je lippen niet worden.

Om de Dior make-up collectie voor herfst 2011 in stijl af te sluiten, is er dan ook nog de blauwe nagellak. Tuxedo is een donkerblauwe kleur die goed opvalt door de shimmer. Blue Denim is een wat lichtere donkerblauwe kleur zonder shimmer, die ook overdag heel goed draagbaar is.

Uit de Blue Tie collectie zou ik zelf graag de zwarte eyeliner en een nude lippenstift willen hebben. Blauwe oogschaduw vind ik voor mezelf namelijk helemaal niets. Wat vinden jullie van de Dior make-up Blue Tie collectie?

Add Your Comment