Dior make-up kerst 2012

Beauty door admin modeblog


Modehuis Dior zet opnieuw de toon met de Dior make-up voor kerst 2012. In de Dior Grand Bal lijn is de liefde voor extravagante gala’s en feesten vormgegeven.

De Dior make-up collectie voor kerst 2012 heet Dior Grand Bal. De naam van de lijn zegt het al, de make-up staat in het teken van spectaculaire evenementen. Natuurlijk mogen ook de bekende gouden verpakkingen niet ontbreken. Speciaal voor de feestdagen komt Dior met een gevarieerd aanbod van nagellak en oogschaduw tot aan valse wimpers.

Palette Grand Bal Carnet de Maquillage


De Palette Grand Bal Carnet de Maquillage heeft een bijzondere verpakking. Het gouden doosje van 85,50 euro bevat oogschaduw in de kleuren goud en platina met een parelmoerachtige glans, een zwarte eyeliner en lipgloss in de tinten nude en rood.

Rouge Diorific


De collectie bevat dit jaar 4 lippenstiften voor 33,00 euro per stuk met de naam Rouge Diorific. De Diorling heeft een rode tint en is gelijk de donkerste variant. De kleur Diva is een echte uitspringer met een zachtroze glimmende kleur, terwijl Lady nogal fel is en eruitziet als rozerood. Tot slot is er nog Marilyn en alleen deze naam zegt al genoeg, want deze lippenstift zorgt voor knalrode lippen.

Dior Addict Ultra-Gloss


Met de Dior Addict Ultra-Gloss zorg je voor flinke glitters op je lippen. Helaas bestaat deze lijn voor de feestdagen alleen uit de kleuren Lamé Gold en Ceremony Red voor de prijs van 28,00 euro.

Dior 5-Couleurs Eyeshadow


De Dior make-up voor de kerst 2012 zou niet compleet zijn zonder oogschaduw. De collectie bevat dan ook 2 doosjes met oogschaduw waarin de gouden en brons tint de toon bepalen. De Night Golds en Fairy Golds zijn voor 55,50 euro te koop.

Diorshow Liner Waterproof


Met de Diorshow Liner Waterproof kun je de ogen een totaalplaatje geven. De gouden kleur bevat een bronzen shimmer en kost 23,00 euro.

Diorific VernisDe verpakking van de nagellak Diorific Vernis is door hun vorm erg bijzonder. De 4 tinten van 26,00 euro hebben opvallend genoeg dezelfde namen gekregen als de lippenstiften Rouge Diorific. De witte tint heet namelijk Lady en de gouden kleur wordt Diorling genoemd. De felrode is ook hier Marilyn en de Diva is zwart.

Diorskin Poudre Libre


Als je dol bent op een gouden shimmer is er de Diorskin Poudre Libre voor 45,50 euro. De Gold Dust tint kun je aanbrengen op de jukbeenderen, schouders en neklijn.

Grand Bal LashesIn de kerstcollectie van Dior zitten voor het eerst valse wimpers in 2 verschillende varianten. De Pearl Drops bevat een aantal zilveren pareltjes en de Gold Crystals is versierd met Swarovski kristallen. De wimpers kosten 28,50 euro.

Ten opzichtte van de Les Rouges Or lijn van vorig jaar is de Dior make-up Grand Bal collectie voor kerst 2012 veel gevarieerder en daarom een stuk interessanter. Ik vind het thema erg leuk en de lijn bevat naar mijn mening een mooi aanbod van producten. Vooral de Diorific Vernis nagellak en de Night Gold oogschaduw spreken mij aan. Toch mogen ze van mij wel iets meer keuze bieden in de tinten lippenstift.