Dior make-up
De najaars 2009 make-up collectie van Dior is geïnspireerd door het thema Jazz. Denk jaren dertig, dames met vurige ogen en lippen en een glamoureuze en mysterieuze sfeer.

Centraal in de Dior make-up collectie staat violet. De kleur prijkt in verschillende versies op de ogen, lippen en nagels. Zowel overdag als ‘s avonds is de teint helder en de blik smoky. Lippen en nagels hebben intense kleuren en zijn op elkaar afgestemd.

Dior komt dit najaar opnieuw met een limited edition make-up clutch. De Jazzclub Pochet is geïnspireerd de couturelijn van het modehuis. In het vintage zwarte lak tasje vindt je een totale look voor je ogen. De pochet is verkrijgbaar in de kleuren paars of grijs en bevat een compleet gamma van wenkbrauwpoeder, matte oogschaduw, twee oogschaduwtinten, eyeliner en een topcoat met glitters.

De Jazzclub Pochet is niet het enige product voor de ogen. Dior komt ook met een 5 kleuren oogschaduwpalet in de tint Night Butterfly. In dit doosje is een dominante rol weggelegd voor de kleur paars. Daarnaast zijn er ook paletten met 1 en 2 kleuren oogschaduw. Erg mooi is het 2 kleuren palet genaamd Cocktail Look.

Voor de rest bestaat de Dior najaars collectie uit twee nieuwe tinten paarse lippenstift en twee tinten nagellak in de uitvoering Dahlia Rouge en Black Plum.

Add Your Comment