Dior komt voor winter 2010 met een make-up collectie genaamd Dior Smoky. Deze collectie draait om de kleur smoky paars gecombineerd met zwart en zilver.

“De Dior vrouw is niet verlegen, ze is modern en gedurfd,” zei John Galliano ooit en dat is ook precies wat we terug zien in de Dior make-up voor winter 2010. De Dior Smoky lijn is vrouwelijk, verleidelijk en zoals de naam al doet vermoeden ligt de nadruk op de ogen.


De Dior make-up collectie voor aankomende winter bestaat uit verschillende doosjes oogschaduw. Zo zijn er 2 nieuwe versies van het Dior 5 kleurenpalet, de Misty Mauve met paarse en bruine tinten en de Designer Pink Design met roze en paarse nuances. Maar voor echte dramatische smoky eyes is er het 2-Colour Logomania palet met daarin een diepzwarte en glinsterende zilveren kleur. Verder is er voor de ogen ook nog de Diorshow 360 mascara. Volgens Dior zorgt het 360 graden draaiende mascaraborsteltje ervoor dat er een soort van watergolfeffect op de wimpers ontstaat.


Naast de ogen besteed Dior deze winter ook veel aandacht aan de lippen. Deze worden opgemaakt met gloss, lippenstift of met Dior Serum de Rouge in de tinten paars, rood en roze. Tot slot worden de nagels gelakt in kleuren Cherry Blossom of Black Sequins.

Hoewel ik normaal dol ben op paarse en roze tinten, ben ik niet echt onder de indruk van de Dior make-up voor winter 2010. Ik heb het idee dat Dior iets vergeten is in deze collectie, denk bijvoorbeeld aan een mooie blush. Daarnaast vind ik de verpakking ook niet zo spectaculair, iets wat we normaal wel van het merk gewend zijn.

Add Your Comment