Dior komt met een nieuwe make-up collectie voor de zomer 2010, genaamd Addicted to Dior. De blikvanger van de collectie is de lipgloss in een uniek doosje.

Dior verwent ons ook dit keer weer met de Addicted to Dior collectie. Zo is de Gloss Duo een waar juweeltje, met een zilver doosje dat versierd is met steentjes en op de deksel waarin het adres van het huis van Dior gegraveerd is. Binnenin zitten twee mooi lipproducten, waaronder een glanzende en een glitterende gloss. De Gloss Duo is verkrijgbaar in twee koraal of roze tinten.

De nieuwe oogmake-up van Addicted to Dior bestaat onder andere uit de Ready to Glow en de limited edition Crush Glow. Ze bevatten beiden een vijfkleurenpalet, met glanzende metallic tinten. De oogschaduw Golden Spotlight heeft maar één kleur, maar is zeker mooi met een glimmende gouden tint.

De Dior Addict Crystal Gloss is een echte eyecatcher, met een knalroze glanzende kleur. De lipgloss past zich aan jouw lippen aan, waardoor ze een unieke kleur krijgen. Een andere must have is de Nude Glow, een fijne vloeibare highlighter voor een stralende huid. Nude Glow is verkrijgbaar in licht abrikoos en is perfect om ook onder je foundation aan te brengen. 

De Addicted to Dior make-up collectie zomer 2010, is vanaf 21 april verkrijgbaar.

Add Your Comment