Electric Tropics is de naam van de Dior make-up zomer 2011. Kortom, deze collectie belooft een tropische verrassing te zijn.

De Dior make-up voor zomer 2011 is geïnspireerd door de zomercollectie van het modehuis waarin bloemenprints, exotische borduurwerk en jurken versierd met zonnige prints centraal staan. Bij Electric Tropics ligt de nadruk op het contrast tussen felle fluorkleuren en mooie nude tinten.

Voor de ogen bevat de collectie 2 varianten van de 5-Colour oogschaduwpallet. In de doosjes Rosy Nude en Rosy Tan zitten een vijftal rustige kleuren die variëren van donkerbruin, tot nude en zacht roze.

Hoewel Dior de ogen vrij naturel houdt kiest het merk wel voor knallende lippen. Zo variëren de Luminescent Peach, Sweet Peach, Luminescent Rose en Sweet Rose lipgloss, die Dior omschrijft als watergloss, van lichtroze tot knalroze. Ook is er een nieuwe oranje tint Addict lippenstift met de naam Fire.

Bij felle lippen horen natuurlijk ook opvallend gelakte nagels. Hiervoor heeft Dior 2 zomerse kleuren Vernis nagellak en een topcoat. Paradise is een roze kleur en Aloha een oranje nuance.

Tot slot bestaat de Dior make-up zomer 2011 nog uit een poeder en een fluide. Nude Healthy Glow Powder is er in de tint Aurora, voor de lichte huid, en in Sunset die bedoeld is voor de gebruinde huid. Deze poeder, waarvan het uiterlijk doet denken geweven stof, bestaat uit 4 tinten en zorgt voor een zomers gloed. De Nude Healthy Glow Fluid is er in Rosy Nude en Honey Nude. De fluide belooft een vleugje kleur en een gezonde en stralende tint.

Hoewel Dior aangaf dat deze make-up een tropische verrassing is, vind ik de collectie toch een beetje tegenvallen. De kleuren van de Vernis nagellak zijn geweldig, maar de rest van de Dior make-up vind ik vrij standaard en minder tropisch dan de naam van de zomercollectie doet vermoeden.

Add Your Comment