midnight-poison.jpg

Dior Midnight Poison is eigenlijk niet meer gloednieuwe. De geur staat dan ook alweer een tijdje in de schappen van de parfumeries. Maar omdat het bijna kerstmis is en ruikertjes een zeer geweld cadeautje zijn voor deze dagen, besteden we toch nog even tijd aan dit sprookjesachtige geurtje.

Dior Midnight Poison is alweer de vijfde geur in de Poison lijn. Ditmaal liet John Galliano zich inspireren door Assepoester en creëerde hij samen met  en parfumeur Francois Demachy deze nieuwe eau de parfum.

Mysterie en sensualiteit komen samen in deze Dior parfum. De eau de parfum is fris en zoetig tegelijk. Een mix van rozen, amber, mandarijn, amber, patchoeli en vanille. Dior Midnight Poison is jong en niet zo zwaar als zijn voorgangers. Dit is absoluut een heerlijke en verrassende geur van Dior.

Ook het flesje van Dior Midnight Poison is zeer vermijdelijk. De eau de parfum zit verpakt in een vol, rond en kronkelig flesje. De magische nachtblauwe kleur van het glazen flesje is afgeleid van een zwarte mysterieuze roos. De flacon is ontworpen aan de hand van het originele Poison flesje uit 1985.

Dior Midnight Poison lijn bestaat naast de geur ook nog uit een extrait, 2 verschillende bodylotions, een douchegel en een deodorant.

Add Your Comment