DKNY Delicious Candy Apples collectie

Beauty door mode modeblog


Donna Karan lanceert binnenkort de DKNY Delicious Candy Apples collectie. Deze nieuwe DKNY geuren zijn geïnspireerd door snoepappels.

Met de DKNY Delicious Candy Apples collectie neemt Donna Karan ons mee terug naar onze kinderjaren. De geuren zitten verpakt in kleurrijke flesjes en kregen de zoet namen: Sweet Caramel, Ripe Raspberries en Juicy Currant.

Sweet Caramel is een zoette geur die bestaat uit fruit, bloemen en snoepjes. Zo vind je in de geur ingrediënten als appel, peer, jasmijn, viooltjes en lelies gecombineerd met marshmallows, romige karamel en zachte vanille. Sweet Caramel is een echte aanrader als je dol bent op zoetigheid.

Ripe Raspberries, de tweede geur uit de collectie, ruikt naar rijpe, sappige frambozen die gedoopt zijn in limoen en appelglazuur. Daarnaast vind je in deze rode appel ook noten van pioen en magnolia gemengd met Coca-Cola terug.

De derde appel, Juicy Berry, is een combinatie van bramen, verse appelbloesem, lychee, roze blaadjes en peer. Deze paarskleurige geur is een ware prikkeling voor je fantasie.

De DKNY Delicious Candy Apples collectie is vanaf februari 2010 in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar.