Van het weekend namen Dolce & Gabbana de catwalk van de Milaan Fashion Week 2012 over. De heren kozen voor een ietwat theatrale collectie.

Dolce & Gabbana presenteerden afgelopen zondag hun winter 2012 collectie op de Milaan Fashion Week 2012. Voor deze lijn liet het modeduo zich inspireren door Sicilië, de geboorteplaats van Domenico Dolce. Dit vertaalde zich naar een romantische, barokachtige looks met een vleugje jaren 70.

Op de catwalk kwam een parade van borduursels, bloemenprints, kant, fluweel, tiara’s en juwelen voorbij. Zo zagen we modellen gehuld in wijd uitlopende en strakke jurken, caps, doorschijnende blouses en rokken tot over de knie.

Om hun looks meer kracht bij ze zetten, kozen Dolce & Gabbana voor de nodige accessoires. Denk hierbij aan opvallende oorbellen, haarbanden en kanten handschoenen. Qua schoenen droegen de modellen hoge geborduurde laarzen of pumps met zwarte kousen. Daarnaast hadden ze in hun hand een clutch, een leren tas of een exemplaar versierd met bloemen.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=iDcB977UJZk[/pro-player]

Foto’s via Style