Dove Repair Therapy
Borstelen, stylen, kleuren en föhnen zijn dingen die veel vrouwen doen om hun haar mooier te maken. Spijtig genoeg beschadigt dit meestal wel het haar en daarom komt Dove met Dove Repair Therapy.

Om het perfecte kapsel te krijgen, doen wij vrouwen werkelijk van alles met ons haar. Ons haar wordt hier op het eerste gezicht mooier van, maar het gebruik van stylingapparaten, borstels, kammen en haaraccessoires zorgt er wel voor dat het haar zowel van binnen als van buiten flink beschadigd. De bouwstenen die het haar van binnenuit sterk maken, worden namelijk aangetast en hierdoor wordt het haar kwetsbaar, slap en poreus waardoor er meer kans is dat het breekt of gaat splijten.

Het unieke en gepatenteerde Micro Moisture serum en de Fibre active technologie van de Dove Repair Therapy haarverzorginglijn gaat de strijd aan met invloeden die slecht zijn voor het haar. De producten helpen beschadigd haar te herstellen, voeden en beschermen van buiten en van binnen. Fibre Active technologie dringt tot diep in de vezels door en herstelt het haar op een unieke manier van binnenuit. Het Micro Moisture serum herstelt het beschadigde haar aan de oppervlakte, zodat het weer glanzend en soepel wordt, en beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Voor elk type haar, of het nu gekleurd, dof, normaal of zeer beschadigd is, heeft Dove producten in het Repair Therapy assortiment. Maar soms heeft je haar meer nodig dan alleen een shampoo en conditioner en daarom heeft Dove ook verschillende haarmaskers voor extra verzorging.

Aangezien wij vrouwen al jaren met ons haar bezig zijn, hebben we in de afgelopen 100 jaar natuurlijk veel verschillende kapsels gehad. In dit filmpje heeft Dove de leukste kapsels voor je samengevat.

Advertorial

Add Your Comment