Voor de Missoni familie is 2013 niet al te goed begonnen. Vittorio Missoni, de eigenaar van het Italiaanse modehuis, en zijn echtgenote worden namelijk vermist.

De 58-jarige Vittorio Missoni was samen met zijn vrouw Maurizia Castiglioni en een bevriend stel op vakantie in Islas Los Roques in Venezuela. Vrijdag ochtend stapte het viertal samen 2 bemanningsleden in een vliegtuigje om huiswaarts te keren. Het vliegtuig verdween plotseling van de radar en kwam nooit aan in de hoofdstad Caracas.

De afgelopen dagen heeft er een grote zoekactie plaatsgevonden naar het vliegtuig, maar dit leverde niets op. Van het weekend heeft Angela Missoni, de zus van Vittorio, aan de Italiaanse krant La Repubblica laten weten dat zij hoopt dat haar broer nog in leven is. In februari staat ook de lancering van de nieuwe lijn van Missoni tijdens de Milaan Fashion Week gepland, of dit echter nog doorgaat is niet bekend.

Gevaarlijke route?

Daarnaast kleeft er ook nog een bizar toeval aan de vermissing. Precies 5 jaar gelden verdween er op dezelfde route ook al een klein vliegtuig. Er waren toen 8 Italianen aan boord, maar alleen het lichaam van de co-piloot is later gevonden. Het wrak is tot op de dag van vandaag nog altijd spoorloos.

Foto’s via Style