Elle van Yves Saint Laurent

In de feestmaand december vliegen de geuren over de toonbank van de parfumeries. Het is dan ook niet vreemd dat vlak voor deze periode tientallen nieuwe geuren worden gelanceerd. Om je een beestje op weg te helpen bij het vinden van lekker ruikertje, selecteerde wij een aantal van onze favorieten geuren.

Of het nu komt door de heerlijke geur of door de onweerstaanbare roze verkapping, ik weet het niet! Maar bij Modeblog zijn we helemaal weg van Elle, de nieuwe geur van Yves Saint Laurent. Het label omschrijft de nieuwe eau de parfum als onvoorspelbaar en uniek.

Elle is een geur die de vrouwelijkheid extra versterkt, door de combinatie van bloemen en houtachtige noten. In de frisse eau de parfum zijn ingredi├źnten als pioenroos, lychee, rode bessen en jasmijn verwerkt.

De roze en goud kleur samen met de grafische lijnen, geven het flesje een sterke vrouwelijke uitstraling. Elle eau de parfum van Yves Saint Laurent is verkrijgbaar in twee maten, een 50ml en een 90ml. Naast een geur bestaat de lijn ook nog uit een douchegel en bodylotion.

Binnenkort lees je op Modeblog nog meer over nieuwe geuren!

Add Your Comment