ellerman-villa-kaapstad.jpg

Wil je deze zomervakantie eens wat anders dan een villa in Marbella of Vale do Lobo? Ben je op zoek naar ongekende luxe, een adembenemend uitzicht en technische hoogstandjes. Dan is misschien de Ellerman Villa in Kaapstad een optie.

Ellerman Villa ligt naast het beroemde Ellerman House in Bantry Bay. Waar het Ellerman House, dat onderdeel is van Relais & Chateaux, bekendstaat om zijn Victoriaanse stijl, is de villa juist hypermodern of beter futuristisch te noemen.

ellerman-villa-kaapstad-2.jpgDe villa beschikt over een hemels uitzicht op zee. Het panorama uitzicht over de oceaan is overal in de villa het uitgangspunt geweest en wordt nog eens versterkt door de strakke inrichting. Daarnaast wordt de villa gekenmerkt door tal van technologische hoogstandjes op het gebied van licht, beeld en geluid. Zelfs het privé zwembad beschikt over de meest nieuwe technologische faciliteiten.

De villa heeft op de begane grond, naast de spa, twee slaapkamers. Vanuit de kamers loop je over een prachtig glanzende teakvloer naar het zwembad. Op de tweede verdieping vind je zowel de woonkamer, de lounge, de eetkamer en de studeerkamer met bibliotheek alle met een geweldig uitzicht op de oceaan. Op de derde verdieping zijn drie luxe slaapkamers met elk een betoverende marmeren badkamer.

Ellerman Villa is geschikt voor zes of tien personen en is te boeken bij Talisman Reizen. Een verblijf van 9 dagen inclusief vluchten en transfer kost €4.875,- p.p. bij zes personen en €4.075,- p.p. bij tien personen.