emilio-pucci-make-up.jpg

Als er een verkiezing van de mooiste lipgloss van het jaar zou zijn, dan zou de Emilio Pucci lipgloss van Guerlain ongetwijfeld winnen. Want wat is de limited edition lipgloss mooi! De lipgloss is onderdeel van de langverwachte make-up collectie van Guerlain in samenwerking met het Italiaanse modehuis Pucci. Vanaf deze maand is de gehele collectie eindelijk verkrijgbaar.

De collectie bestaat uit vier verschillende lipgloss kleuren. Twee zijn een mix van de kleuren roze en oranje. Deze kleurrijke lipgloss doen denken aan de bekende Pucci prints.

De andere twee lipgloss kleuren zijn goud en een transparant groen. Beide zijn voorzien van een lichte fonkeling. De glitters geven de lippen een zomerse uitstalling. De lipgloss kan gecombineerd worden met lipstick, maar ook alleen gedragen worden.

Naast deze vier mooi lipgloss kleuren bestaat de collectie uit een geweldig oogschaduwpalet. Dit schitterende pallet zit verpakt in een misschien wel nog mooier tasje. Het make-uptasje is voorzien van een echte Pucci print. Daarnaast kan het make-uptasje ook als echt tasje gebruikt worden, omdat de binnenkant waarin de make-up verpakt zit eruit gehaald kan worden. In het make-uptasje zitten vier oogschaduwkleuren met twee applicators, twee oog penceeltjes en een mascara.

Daarnaast bestaat de limited edition Pucci make-up collectie uit een mousse rouge, een gezichtspoeder en een kwast met bijpassend tasje. De prijzen van de producten variëren tussen de 23,- en 68,- euro en zijn vanaf nu te koop.

Add Your Comment