Escada Sunset Heat

Dol ben ik op de Limited Edition geuren van Escada, die altijd zo rond februari uitkomen. Deze speciale zomergeuren worden maar zes maanden verkocht. Deze zomer verrast Escada ons met Sunset Heat een mix van exotische vruchten.

Elke zomergeur van Escada is een variant op de vorige versie. Alle geuren hebben iets tropisch en exotisch, maar zijn toch iedere keer weer net even iets anders. Rockin Rio, Ibiza Hippie en Pacific Paradise zijn enkele namen van eerdere Limited Edition geuren van Escada.

Dit jaar heeft Escada ook voor het eerst een mannelijke editie van de geur. Helaas voor de mannen is hun flesje niet zo mooi als die van de dames. Daartegenover staat wel dat Escada de geur omschrijft als “Driving women crazy.” Dat is dan weer mooie meegenomen voor de mannen.

De ingredi├źnten van de vrouwelijke variant van Escada Sunset Heat zijn: papaja, citroen, mango, ananas, watermeloen, perzik, lotus, sandelhout en muskus. Naast een eau de toilette heeft Escada ook een douche gel en een bodylotion van Sunset Heat.

Add Your Comment