Escada heeft onlangs een winkel in Amsterdam geopend. Kortom, onze hoofdstad is weer een modepareltje rijker.

Vorige week opende Escada de deuren van de eerste Escada winkel in Amsterdam. De boetiek ligt aan de PC Hooftstraat en is niet zomaar een winkeltje. Het is een heuse flagshipstore van 240 m2 waar je terecht kunt voor de hoofdcollectie, de sportlijn en de accessoires van het merk.

Hoewel ik eerst een beetje sceptisch was over het voortbestaan van Escada, toen het failliete merk gekocht werd door de Mittal familie, moet ik toegeven dat ze zeker op de goede weg zijn. De collecties zien er mooi uit en ik heb een aantal items uit de zomercollectie in mij kast hangen. Ik ga binnenkort dan ook zeker een kijkje nemen bij de Escada winkel in Amsterdam.

Escada Amsterdam
PC Hooftstraat 43
1071 BM Amsterdam

Foto’s via @teamPeterStigter

Add Your Comment