Beth Shak is de trotste eigenaressen van maar liefst 1.200 paar designerschoenen. Toch kleeft er sinds kort een nadeel aan haar verzameling. Beth is door haar ex-man aangeklaagd vanwege haar schoenen.

De schoenenkast van pokerspeelster Beth Shak is voor veel vrouwen een natte droom. Beth bezit 1.200 paar designerschoenen waarvan 700 paar Christian louboutins en de overige 500 zijn van merken als Jimmy Choo, Manolo Blahnik en Yves Saint Laurent. Haar ex-man, van wie ze inmiddels 3 jaar geschieden is, zegt dat hij helemaal niet op de hoogte was van haar schoenencollectie en klaagt haar aan. Volgens The New York Post eist hij 35 procent van de waarde van haar verzameling, die geschat wordt op 1 miljoen dollar.

Volgens Beth Shak heeft maar ex alleen geen poot om op te staan. Ze zegt dat het absoluut niet kan dat hij nooit iets gemerkt heeft van haar schoenenverzameling, die zij had staan in hun 7,5 miljoen dollar kostende appartement aan Fifth Avenue. “Ik kan er gewoon met mijn hoofd niet bij. Hij zegt dat hij niets afwist van het bestaan van de kast in onze slaapkamer,” laat Shak aan de krant weten.

Foto via Poker Bonuses