De decembermaand, oh, wat heel veel heerlijke avondjes! Feestjes, recepties, cocktailparty’s, cadeautjes, kaartjes en heel veel gezelligheid.  Mijn bonte verzameling jurkjes hangt geduldig te wachten totdat ze van de hanger mogen voor weer een nieuwe december-party.

Terwijl kerst er nog aan moet komen, heb ik al onder heel veel mistletoe’s gestaan en aan bubbels genipt. Om te proosten op het afgelopen jaar en het nieuwe jaar alvast een positief zetje te geven.

Dit keer vier ik de komst van het nieuwe jaar ergens onder de Eiffeltoren op een feestelijke locatie. Parijs is sowieso een van de steden waar je als modemeisje niet vaak genoeg kunt zijn. Maar niet eerder roetsjte ik in de lichtjesstad van het ene in het andere jaar. Ik verheug me er dus bijzonder op.

Hoewel Sensation vorig jaar in Düsseldorf ook een enorme happening was; nog steeds krijg ik kippenvel van het nummer “One more time… we’re gonna celebrate”. Nooit eerder hoorde en voelde ik om klokslag twaalf uur de muziek en de dreunen in de witte mensenmassa op zo’n onvergetelijke manier.

Maar goed, in Parijs ben ik qua kleding gelukkig niet beperkt tot één kleurkeuze. Buiten voelt het koud maar in mijn hoofd ben ik al fonkelend verliefd op de vele nieuwe flinterdunne zomeroutfitjes. Met aan mijn voeten mijn net gescoorde Louboutins. Een beetje doorzettingsvermogen en warm gezelschap helpen me er wel doorheen. En o ja, de bubbels…!

Alle lieve mensen die Modeblog bezoeken en maken wens ik gezellige & warme feestdagen en een bruisend & stijlvol 2009!

Liefs & lyfs, Lyida

Add Your Comment