De eerste foto’s van de Pirelli kalender van 2012 zijn vrijgegeven. Inderdaad de kalender waarop topmodellen uit de kleren gaan.

Na Karl Lagerfeld had ditmaal Mario Sorrenti de eer om de foto’s voor de Pirelli kalender van 2012 te mogen maken. De fotograaf reisde samen met 12 topmodellen af naar het eiland Corsica om daar hun weinig om het lijf hebbende figuurtjes te fotograferen.Traditiegetrouw schittert ook dit jaar weer de crème de la crème uit de modellenwereld op de kalender. Zo zien we onder andere een topless Kate Moss voorbij komen. Verder pronken er ook een schaars geklede Lara Stone, Milla Jovovich, Isabeli Fontana en de Nederlandse Saskia de Brauw op de sexy kalender.


De Pirelli kalender wordt jaarlijks uitgegeven door de gelijknamige Italiaanse bandenproducent. Pirelli begon in 1964 met het maken van de kalender met daarin met halfnaakte modellen en actrices. De kalender is enorm gewild omdat deze alleen wordt weggegeven aan grote klanten en celebrities. De Pirelli kalender 2012 wordt op 6 december in New York onthuld.

Foto’s via Vanity Fair

Add Your Comment