In Amerika zijn de kerstruien al sinds jaar en dag een hit. De truien zijn vaak opvallend gekleurd en bevatten kinderlijke figuurtjes. Ondanks de populariteit van de truien in Amerika slaan ze hier in Nederland niet echt aan. Iets wat ik goed begrijp, de kerstruien zijn als je het mij vraagt erg fout.

In Amerikaanse kerstfilms zijn de kersttruien niet weg te denken. Vaak verschijnt de mannelijke hoofdrolspeler in een opvallende trui met een rendier en kiest de vrouw voor een gebreid model met een sneeuwpop of kerstkrans. Mocht je deze Kerst ook mee willen doen aan de Amerikaanse kersttruien hype, dan vind je hier 6 foute exemplaren.


De zwarte trui van Markus Lupfer is versierd met een kerstkrans, kat en hond. Deze versiersels zijn door middel van pailletten op de trui gemaakt. De witte trui met rode ijsberen is van Stella McCartney.


De blauwe trui is van Aubin & Wills, vooral de skiënde poppetjes en de kerstboom zijn lelijk. Het model van de rechtse 3.1 Phillip Lim trui is erg leuk, alleen de rendierenprint maakt deze trui erg fout.


De lelijkste trui vind ik het rode exemplaar, het model is niet mooi en de kleuren zijn te opvallend. Toch is deze trui het duurst van allemaal. De Jil Sander trui kost €1.100 en dat vind ik nogal wat geld voor zo’n lelijk geval. De blauwe trui met witte kerststiksels is van A.P.C.

Add Your Comment