Hoewel de zomer 2011 campagnes weer binnenstromen, is er tot nu toe niet echt 1 geweest waarvan ik diep onder de indruk ben. Maar wat mij wel opviel is dat Freja Beha Erichsen in een aantal campagnes de hoofdrol speelt.

Het Deense model Freja Beha Erichsen is in trek bij de modehuizen. De 23-jarige schone is namelijk te zien in maar liefst 3 grote zomer 2011 campagnes. Zo lieten zowel Chanel, Louis Vuitton en Valentino hun oog vallen op Freja.

In de zomer 2011 campagne van Chanel is Freja samen te zien met Baptiste Giabiconi. Dat karl Lagerfeld dol is op Freja dat wisten we natuurlijk al, maar dat hetzelfde ook opgaat voor Louis Vuitton en Valentino is weer hele andere koek.


Voor de nieuwe Louis Vuitton campagne schittert Freja naast Raquel Zimmermann en Kristen McMenamy. Op de foto’s draagt het drietal kleurige kleding wat zorgt voor een Oosters tintje. Daarnaast is Freja ook nog met Caroline Brasch Nielsen en Julia Saner te zien in een zwart-wit campagne van Valentino.

Het mag duidelijk zijn dat Freja Beha Erichsen een model is om in de gaten te houden. Want ik ben benieuwd in hoeveel mooie campagnes we haar volgend seizoen zullen zien.

Add Your Comment