Fruitijs met echte Room
Ik ben dol op een toetje. Eigenlijk is dat het lekkerste onderdeel van het avondeten. Ik ben vooral gek op roomijs, maar helaas is het wel een echte calorieënbom. Toetjes zijn dat vaak, maar toch hoeft het niet altijd slecht te zijn. Zo heeft Hero sinds kort Fruitijs met echte Room. Dat is genieten van een verantwoord ijsje!

Fruitijs met echte Room 2
Roomijs met fruit dat kenden we al, maar bij Hero dachten ze dat doen we gewoon andersom. Fruitijs met echte Room is een lekkere en frisse combinatie van 100 procent puur fruit met ambachtelijke room. Het ijs bestaat uit 100 procent natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde kustmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. De verdeling fruitijs en roomijs is 60 – 40, waardoor het veel minder calorieën bevat dan vergelijkbare producten. De smaken Rood Fruit en Mango/Passievrucht bevatten maar 75 calorieën per 100 milliliter en Kers 78 per 100 milliliter.

Fruitijs met echte Room 3

Fruitijs met echte Room 4

Voor mij is dit een ideaal toetje dat ik ook overdag kan nemen. Op mijn werk doe ik het vaak andersom. Ik begin met het toetje en eindig met mijn lunch. Ik vind het dan ook heerlijk om tijdens een drukke werkdag een mooi plekje op te zoeken en even te genieten van dit ijsje.

Andersom denken kan heel verfrissend zijn. Zo kun je de vrijdagmiddag borrel met je collega’s eens vervangen door een vrijdagmiddag ijsje. Of stem je outfit op die ene leuke accessoire af in plaats van je accessoires op je kleding. Of ga een keertje andersom in bed slapen, waarbij je je hoofd en voeten van plek wisselt.

Meer weten? Klik hier.