G-star is het populaire denim merk dat zijn oorsprong in Amsterdam vond. Sinds 1989 heeft G-Star een grote invloed op de denim look, en nog steeds.

G-star staat voor creatief designer denim look en laat zich hiervoor inspireren door de streetwear. Door dit in een lux jasje te steken en gebruik te maken van verschillende wassings en slijtage plekken, wordt er een uniek kledingstuk gecreëerd met elk een eigen verhaal en stukje geschiedenis.

Inmiddels is G-Star in 80 landen te koop. Zij hebben een zeer ruim assortiment stoere spijkerbroeken. Het label G-Star RAW richt zich naast spijkerbroeken ook op t-shirts, jassen en accessoires. Kortom een krachtig en compleet merk waar de denim-liefhebber een complete outfit kan samenstellen van verschillende stijlen en deze met elkaar kan combineren. Naast creativiteit staat G-star voor innovatie. Elk seizoen laten zij zich inspireren door nieuwe invalshoeken.

G-Star bij Pharrell Williams

Om een voorbeeld van een innovatief project je noemen; G-star is een samenwerking aangegaan met Pharrell Williams en zijn kledinglabel Bionic, genaamd; RAW from the ocean. Hij liet zich voor deze collectie inspireren door de oceaan en de vervuiling hiervan. Van gerecycled plastic uit de oceaan is er een stoere collectie ontworpen. Een maatschappelijk verantwoorde manier om de oceaan schoner te maken. De collectie is nu verkrijgbaar.

G-Star bij Van Tilburg

G-star is onder andere te verkrijgen bij Van Tilburg. G-Star bij Van Tilburg bevat een compleet assortiment herenkleding. De stoere ruige kleding van G-star past goed in de Van Tilburg store. De samenwerking heeft ervoor gezorgd dat G-Star bij Van Tilburg het mogelijk maakt stoere heren outfits samen te stellen en eindeloos te kunnen combineren.

G-Star: sports meets design

Dit seizoen krijgt het leven in de stad een sportief randje. Deze nieuwe collectie is te beschrijven als zeer veelzijdig. Van een stoere denim look naar een wat sportievere look door middel van een leuk sportief accent. De stoere herenkleding krijgen hierdoor een andere dementie en spreekt ook meteen een grotere doelgroep aan. Deze collectie kan zowel thuis als op het werk gedragen worden. Het zit comfortabel en is zeer trendy. De heren zullen dit seizoen niks te kort komen. De streetwear die we kennen van G-star wordt dit seizoen met een sportief randje gestyled.