Afgelopen vrijdag gonsde het van de geruchten dat John Galliano voor Topshop aan de slag gaat. Nu heeft Topshop laten weten dat ze geen samenwerking met de ontwerper aangaan.

John Galliano treedt waarschijnlijk niet in de voetsporen van zijn vriendin Kate Moss. Want Topshop heeft bekend gemaakt dat er absoluut geen plannen zijn voor een John Galliano Topshop collectie. Het verhaal kwam opgang nadat Vogue had gezegd dat Philip Green, John Galliano en Kate Moss op de bruiloft van het model plannen hadden gesmeed voor een collectie.

Zowel Topshop als Philip Green, de eigenaar van de modeketen, hebben afwijzend gereageerd op de samenwerking met John Galliano. Zo twitterde Topshop: “Het is onvoorstelbaar hoe geruchten starten!” Philip Green vulde dit aan met de woorden: “Ik heb John Galliano op de bruiloft van Kate gezien. Ik heb toen geen zaken met hem besproken en daarna ook niet.”

Wel John Galliano voor Topshop?

Ondanks alle ontkenningen zal het mij niets verbazen als John Galliano straks toch een collectie voor Topshop ontwerpt. Want geruchten zoals dit starten vaak met een ontkenning. Sarah Burton heeft immers ook altijd stellig ontkend dat zij de trouwjurk van Kate Middleton zou ontwerpen.

Add Your Comment