prada tassen
De nieuwste tassen van Prada zien er uit als snoepjes! Misschien iets te zomers voor deze koude winterdagen, zou je denken? Dan heb je een andere visie dan de Franse etalagisten, want in Parijs is de tas in haast alle Prada etalages te aanschouwen.

Het leer van de Prada tas is geperforeerd waardoor de tas een gesofisticeerde uitstraling krijgt. Ook met de kleurencombinatie is gespeeld. De tas is versierd met 3 strepen. De middelste streep, waarop het bekende Prada logo floreert, is wit en de twee banden aan zijkant zijn voorzien van dezelfde kleur.

De Prada tassen zijn verkrijgbaar in het zwart-wit en in het beige-wit, maar ook in pastelkleuren. Zo is er een blauwe variant, die doet denken aan Caribische stranden. Dit maakt de tas ideaal voor casual gebruik, terwijl het zwart-wit exemplaar beter past bij een formele gelegenheid.

De geperforeerde Prada tas is verkrijgbaar in 2 modellen. Enerzijds heb je een exemplaar dat afgeleid is van de klassieke Louis Vuitton Speedy. Met dit model ben je zeker dat je al je spullen erin kwijt kan en met een lange schouderband kun je hem ook nog eens sportief dragen. Anderzijds is er een kleinere ronde schoudertas voor all-round gebruik. Is het je ook opgevallen dat er een slotje aanhangt? Wellicht heeft Prada inspiratie opgedaan bij de Hermès Kelly.