Voor kerst 2010 komt Givenchy met de make-up collectie Vintage Christmas. Deze collectie vertelt het verhaal van het verleden.

Voor de Givenchy make-up van kerst 2010 liet Nicholas Degennes zich inspireren door het leven. Volgens de creative director wordt er tijdens de kerstdagen vaak in gedachte een juwelendoos geopend waar verschillende gebeurtenissen en personen uit het verleden uit tevoorschijn komen. Deze verhalen resulteerde in de mooie Vintage Christmas collectie.

De zogenaamde juwelendoos waaruit Nicholas Degennes zijn inspiratie putte voor deze Givenchy make-up is ook gelijk het must have item van de collectie. De Le Prisme Collector is een doosje dat bedekt is met zwartkleurig krokodillenleer en aan de binnenkant een spiegel heeft met daarop de handtekening van Hubert de Givenchy. In het vintage doosje zit een roze parelachtige poeder die ruikt naar rozenwater.

Daarnaast komt Givenchy voor de ogen met de Le Prisme Unique. Deze zilveren met zwarte oogschaduw laat de ogen extra feestelijk stralen. Om de blik nog intenser te maken kun je de winpers aanzetten met de Mister Lash Booster, een wimperserum, en de Phenomen’Eyes Mascara in een broze vintageachtige tint.


Tot slot bestaat de ketscollectie nog uit 2 producten voor de lippen en een nagellak. De lippen worden opgemaakt met de Rouge Interdit Satin lippenstift in de tint Vintage Carmine of met de Gloss Interdit in Vintage Ruby, beide hebben een dieprode kleur. De nagels worden met de Vernis Please! Vintage Garnet in dezelfde tint gelakt.

De Givenchy make-up voor kerst 2010 is misschien niet de meest spectaculaire Givenchy collectie ooit, maar de zilveren en rode tinten passen wel perfect bij de feestdagen. Ook vind ik de Le Prisme Collector een prachtig juweeltje dat ik graag onder de kerstboom terug zou vinden.

Add Your Comment