Dit jaar draait de Givenchy make-up voor Kerst 2012 om zwart en zilver. Deze kleuren en de chique verpakkingen passen helemaal bij de feestdagen. De collectie neemt je dan ook mee in de magische wereld van Kerstmis.

Contes de Noël is de naam van de Givenchy make-up collectie voor Kerst 2012. Net als vorig jaar komt het merk weer met een bijzondere poeder voor op je lichaam. Daarnaast bestaat de lijn uit beautyproducten zoals lippenstift, lipgloss en nagellak.

Le Prisme Enchanté


In de Givenchy make-up voor Kerst zit een palette met 4 tinten roze gezichtspoeder. Het product van 65,50 euro kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden. Zo is de Le Prisme Enchanté ook geschikt als blush of highlighter.

Noir Couture Mascara

Naast een roze kleur op je gezicht, mag je ook je ogen speciaal opmaken. De Noir Couture Mascara van 30,00 euro belooft met zijn speciale borsteltje te zorgen voor volle, lange en gekrulde wimpers.

L’Argent Céleste


In de kerstcollectie Nuit Celeste van vorig jaar maakte we al kennis met de speciale poeder die uit een klassieke verstuiver komt. Toch komt Givenchy dit jaar voor het eerst met L’Argent Céleste in het zilver. Het product van 60,50 euro laat een shimmer achter op je huid, maar bevat ook een parfum.

L’Or Céleste


Ook voor de fans van de gouden kleur is er goed nieuws. De L’Or Céleste voor 60,50 euro wordt namelijk opnieuw toegevoegd aan het aanbod voor de feestdagen. Voor een magische look kun je beide poeders eens met elkaar combineren.

Rouge Interdit


Gekleurde lippen passen helemaal bij de Kerst. Contes de Noël van Givenchy bevat 2 Rouge Interdit lippenstiften van 28,50 euro, die zorgen voor sprankelende lippen. Je kunt kiezen tussen de rode kleur Enchanted Beige of de glinsterende roze tint Pinkish Beige.

Gelée D’Interdit


Glitters horen met de feestdagen ook op je lippen. In de make-up collectie zit dan ook een lipgloss die zorgt voor een opvallende mond. De Enchanted Silver van de Gelée D’Interdit is een doorzichtige zilveren kleur voor de prijs van 26,00 euro.

Vernis Please!


Als laatste product van de Givenchy make-up voor Kerst 2012 is er ook nog een nagellak. Vernis Please! is uitgebracht in de kleur Enchanted, een mat grijze tint met een blauwe shimmer die 17,00 euro kost.

Givenchy Le Makeup


De Contes de Noël collectie wordt aangevuld met een aantal producten uit het normale Givenchy make-up assortiment. Producten voor je gezicht zijn De Mister Smooth Primer en de Eclat Matissime Foundation. Daarnaast kun je je ogen mooi opmaken met de Le Prisme Yeux Quatuor in de variant Blue Collection.

Omdat ik nogal fan ben van glitters ben ik persoonlijk erg nieuwsgierig naar de zilveren poederverstuiver. Hierdoor trekt de Gelée D’Interdit lipgloss ook zeker mijn aandacht. Ik krijg dankzij deze Givenchy make-up collectie voor Kerst 2012 in ieder geval erg veel zin in de aankomende feestdagen.