Met de nieuwe schoenen van Pasquale Fabrizio komt het sprookje van Assepoester tot leven. De collectie Q by Pasquale bestaat namelijk uit glazen schoenen.

De collectie van Pasquale Fabrizio is een limited edition van draagbare glazen schoenen, allemaal handgemaakt en dus uniek. Q by Pasquale is een exclusieve collectie gemaakt van speciale en kostbare materialen, waar ook een bepaald prijskaartje aan vast zit.

Pasquale Fabrizio haalde voor de Q by Pasquale collectie, inspiratie uit zijn reizen door Italië. Toen hij in Venetië was kreeg hij een soort obsessie om glas met schoenen te combineren. De schoenen zijn gemaakt van Murano glas, 24-karaats goud en waardevolle metalen. Bladgoud is ingelegd in de speciaal ontworpen zool van de schoen, die gemaakt is van duurzaam en onovertroffen sterk glas. Een spiraal van robijnrood glas, draait om de metalen hak van tien cm. En elke schoen is versierd met gouden kralen op de leren bandjes.

De schoenen van de Q by Pasquale colectie zijn het resultaat van vijf jaar werk, wat ze toch wel tot ware kunstobjecten uitroept. Er zullen in totaal 500 paar schoenen gemaakt worden, verpakt in een glazen doos en voorzien van een echtheidscertificaat. De prijs voor deze glazen muiltjes ligt rond de 5500 euro.

Add Your Comment