Hoewel sommige merken er nog heilig van overtuigd zijn dat een online shop niet loopt, heeft Christian Louboutin onlangs zijn grootste bestelling ooit gehad. Een vrouw bestelde voor 7.000 euro aan Christian Louboutin schoenen.

De online shop van Christian Louboutin bestaat alweer 1 jaar. Volgens Andrea Hadfield, de eCommerce manager van het schoenenmerk, gaan de zaken goed. Zo kocht een vrouw uit Missouri in Amerika recentelijk voor 7.000 euro aan schoenen. Dit is tot nu toe de grootste bestelling ooit op de website van Christian Louboutin. Hadfield vindt dat deze bestelling maar weer eens bewijst dat mensen wel degelijk bereid zijn om luxe producten online te kopen.

Best verkopende schoen

Verder vertelde zij aan Glamour dat de Very Prive pump online de beste verkopende schoen is. “Christian Louboutin heeft al eerder gezegd dat elke vrouw die van mode houdt minimaal één paar van deze pumps in haar collectie moet hebben. Onze klanten zijn het op dat punt volledig met hem eens,” liet Andrea Hadfield weten.

Ook gaf Hadfield antwoord op de vraag of dat ze veel te maken krijgt met opvallende verzoeken via de website. Zo kan ze zich herinneren dat ze een email kreeg van een vrouw met de vraag of dat we een paar pumps op maat konden maken voor tweede verjaardag van haar dochter. Daarnaast zijn we ook onlangs benaderd met het verzoek of we een Michael Jackson pump kunnen creëren.

Add Your Comment