Gucci Britt Boston

Al een aantal seizoenen ben ik niet echt onder de indruk van de tassen van het Italiaanse modehuis Gucci. Dit is niet altijd zo geweest. Zo was ik tot een paar jaar terug lichtelijk verslaafd aan het merk. Hoewel ik nog steeds erg onder de indruk ben van het schoeisel van het label, vind ik hun tassen en zeker de monogram exemplaren erg lelijk. Maar sinds kort ben ik weer gecharmeerd van een tas van Gucci.

Ik heb mijn oog laten vallen op het model Britt. Een kleine Boston tas van 30cm x 12cm x 16cm, met twee hengsels, een ritssluiting aan de bovenkant en het dubbele G ornament aan de voorkant. Ondanks dat de vorm niet echt spectaculair is, is het materiaal van deze tas dat des te meer. Het krokodillenleer in combinatie met het witgouden hardware geeft de tas een chique uitstraling. Waardoor het simpele en klassieke model meer tot zijn recht komt.

Model Britt is in de Gucci boetieks verkrijgbaar in zwart, rood, groen en wit krokodillenleer voor €7890.

Add Your Comment