Wat heb je als echte jetsetter naast een huis aan de Rivièra nog meer nodig? Een boot natuurlijk en om aan deze vraag te kunnen voldoen heeft Gucci een boot ontworpen.

Gucci viert in 2011 alweer zijn 90ste verjaardag en ter ere van deze speciale gelegenheid heeft het modehuis samen met botenmaker Riva een heuse Gucci boot ontworpen. Aquariva by Gucci, zoals de boot heet, is natuurlijk niet zomaar een bootje. Gucci koos voor een elegante speedboot met een interieur om je vingers bij af te likken.

De Gucci speetboot is voorzien van de signature look van het modehuis. Zo heeft de boot stoelen die gemaakt zijn van guccissima leer, een deck van mahoniehout en natuurlijk de nodige Gucci logo’s. De lakkleur van het schuitje kan aangepast worden aan de smaak van de koper.


Maar een Gucci boot is natuurlijk niet compleet zonder Gucci accessoires. Daarom ontwierp Frida Gianinni, de creative director van het modehuis, een bijpassende Riva by Gucci accessoire collectie. De lijn bestaat onder andere uit tassen, handdoeken, slippers en bootschoenen.

Natuurlijk moet je voor al dit moois wel in het bezit zijn van een goed gevulde bankrekening. De Aquariva by Gucci is te koop vanaf €590.000.

Add Your Comment