Gucci tas

Was jij net zoals ik deze zomer weg van de Gucci tassen met sjaaltjes? Dan heb ik goed nieuws voor je! In de nieuwe wintercollectie zijn weer een paar modellen opgenomen met dat geweldige zijde sjaaltje. De nieuwe modellen zijn misschien nog wel leuker dan die van afgelopen zomer.

De Gucci Positana schoudertas is mijn absolute favoriet van de tassen met sjaaltjes. Het model is precies goed, niet te klein maar zeker ook weer niet te groot. Daarnaast vind ik het fijn als een tas over de schouder gedragen kan worden.

Deze Gucci schoudertas is in drie varianten verkrijgbaar. Er zijn twee beige varianten met een rood/grijze zijde sjaal. De twee tassen verschillen van elkaar door het leer waarmee ze zijn afgezet. Eén van de twee schoudertas heeft een schouderband van bruin leer en het andere model één van wit leer. De derde variant is een zwart model met een grijs/zwarte zijde sjaal. Deze schoudertas is afgezet met zwart leer. Daarnaast zijn alle drie de modellen voorzien van gouden accenten.

Op dit moment zijn deze modellen nog niet te koop. Op de website van Gucci staat dat deze schoudertas rond 15 september wordt verwacht. Tegen die tijd ga ik zeker een bezoekje brengen aan één van de Gucci stores. Want ik geloof dat ik mijn nieuwe wintertas heb gevonden.

Add Your Comment