Guerlain make-up kerst 2009
Guerlain lanceert speciaal voor deze kerst de make-up collectie Impériale. De Oostenrijkse keizerin Elisabeth staat centraal in de prachtige collectie.

Keizerin Elisabeth, beter bekend als Sissi, was niet vies van een beetje luxe. Dit is dan ook de reden waarom Guerlain zich voor de kerst make-up collectie liet inspireren door Elisabeth. Luxe vierde namelijk in die tijd hoogtij aan het Oostenrijkse hof en dat is precies wat we terug zien in de Impériale make-up collectie.

Guerlain’s kerst collectie bevat heel veel mooi producten. Zo vind ik de bekende Météorites parels dit jaar echt geweldig. In het poederdoosje, dat versierd is met steentjes, vind je 4 tinten die je gezicht een subtiele roze glans geven. Naast de poederballetjes heeft Guerlain dit jaar ook een compacte poeder van de Météorites.

Ook heel mooi is de Éclat Impérial. In het bijzondere flesje, met daarop een verstuiver, vind je een poeder waarmee je je lichaam kunt versieren. Met deze poeder kun je bijvoorbeeld je decolleté voorzien van een subtiele glans.

Voor de ogen komt Guerlain deze kerst met de Ombre Éclat Bal de Minuit. Dit oogschaduw pallet bestaat uit 4 tinten. De combinatie van roze, taupe en parelmoer wit zorgen voor een intense oogopslag. Om je ogen nog meer te laten spreken kun je de Le 2 de Guerlain mascara gebruiken. Deze extra zwarte mascara is voorzien van 2 borsteltjes, waardoor je de mascara makkelijker op al je wimpers kunt aanbrengen.

Tijdens de feestdagen mogen we de lippen natuurlijk ook niet vergeten. Guerlain komt daarom met twee nieuwe kleuren van de Rouge G lipstick. Naast de mooie lipstick heeft het merk ook een prachtige lipgloss, die je over je lipstick kunt aanbrengen. Daarnaast kun je de KissKiss Gloss ook alleen dragen, waardoor je lippen een zachte roze glans krijgen.

Add Your Comment