Les Ors is de nieuwe make-up collectie van Guerlain voor kerst 2010. Deze betoverende collectie is alleen al een feest om naar te kijken.

De Guerlain Les Ors collectie draait zoals de naam al zegt om de kleur goud. Met deze make-up kun je je werkelijk van top tot teen hullen in het goud. Maar niet alleen de make-up is voorzien van een glinsterende gouden tint, ook de meeste verpakkingen zijn uitgedost in feestelijk goud. Verder is op elk product de beroemde Guerlain bij verwekt, die geïnspireerd is door het originele Eau de Cologne Imperiale flesje uit 1853 waarop een heleboel bijen afgebeeld waren.

De Or Imperial Sublime Radiant Powder is één van de opvallendste producten uit de Guerlain kerstcollectie. In deze mooie ouderwetse parfumfles zit een naar viooltjes ruikende poeder, met een gouden kopperachtig gloed, die je zowel over je gezicht als over de rest van je lichaam kunt sprayen. Daarnaast kun je jouw huid ook laten stralen met de Midnight Star. Dit is geen make-up product, maar een elixer met parelmoerglas waarmee je het gezicht voorziet van een stralende teint.


Natuurlijk komt Guerlain voor de aankomende feestdagen ook met een nieuwe versie van de beroemde Météorites parels. De Météorites Perles D’Or zitten verpakt in een rond goudkleurig doosje met daarop een afbeelding van een bij. In het mooie doosje zitten tientallen parels in de kleuren witgoud, kopergoud, paars, abrikoos, roze en wit verstopt. Naast deze parels is er ook een compacte versie, de Meteorites de Poudre d’Or. Deze poeder bevat 6 parelachtige kleuren waaronder beige, wit, lichtroze en paars.

Verder bestaat de Guerlain make-up collectie voor kerst 2010 uit de Ombre Éclat 4 Couleurs uitgevoerd in Velours d’Or. In dit doosje zitten 2 paarse en 1 gouden oogschaduw en een zwarte eyeliner. De wimpers zet je aan met de Le 2 Volume in 13 Or de Nuit. Deze mascara heeft 2 borsteltjes. Het ene borsteltje maakt je wimpers zwart waarna de ander ze voorziet van een kopergouden laagje.

Tot slot zijn er nog een drietal producten voor de lippen. Zo is er de Rouge G Le Brilliant in B64 Bee, een paarse lippenstift met gouden parelmoerglas. Daarnaast zijn er ook 2 nieuwe nuances van de Kiss Kiss Strass, de Rouge Imperial, een donkerrode lipgloss, en de Rose de la Reine, een roze beigeachtige tint.

De Guerlain make-up voor kerst 2010 is één van de mooiste kerstcollecties van dit jaar. De producten hebben een heerlijk luxe verpakking en precies de juiste kleuren om de feestdagen nog specialer en stralender te maken.

Add Your Comment