De Guerlain make-up voor Kerst 2011 is geïnspireerd naar het Guerlain parfum Vol de Nuit. Dit parfum werd al in 1933 uitgebracht door het merk.

Doordat de Guerlain make-up voor Kerst 2011 is geïnspireerd op een parfum, komt deze geur natuurlijk terug in de collectie. Ook zien we de beroemde parels van Guerlain terug, samen met een Bush en lippenstiften voor de feestdagen. De zwarte oogschaduw voor Kerst wordt in deze collectie gecombineerd met blauw.


Het parfum Vol de Nuit uit 1933 wordt speciaal voor Kerst 2011 in een mooie vierkante flacon met verstuiver gedaan. Het is niet zomaar een parfum, maar een geparfumeerd poeder dat je huid zacht maakt en een glans geeft. Dit flesje misstaat zeker niet op je toilettafel.


De oogschaduw van Guerlain voor de feestdagen is zwart, gecombineerd met donkerblauw, lichtblauw en een grijze tint. Het Ecrin palette ‘Les Ombres de Nuit’ is perfect voor een bijzondere smokey eye, want de zwarte oogschaduw kan ook prima gebruikt worden als eyeliner.


De bekende parels van Guerlain zitten ook bij de make-up voor Kerst 2011. De gekleurde bolletjes geven je gezicht een mooie glans, maar ze zijn zeker ook geschikt om te gebruiken als highlighter. Niet alleen voor je gezicht, maar ook voor het decolleté.


Deze blush van Guerlain voor de Kerst is niet alleen mooi in het doosje, maar ook op je wangen. Je kunt het als blush gebruiken op je wangen, maar door de donkere kleuren kun je dit vaste poeder ook gebruiken om je gezicht te shapen.


Ook de Rouge Automatique lippenstiften van Guerlain zijn voor de Kerst in 2 nieuwe kleuren uitgebracht.Flirt d’un jour is een lichte, rozige kleur en Nuit d’Amour is een diepe paarse tint. De Rouge G lippenstiften zijn er in 2 rode tinten, Bianca en Gardner.

Ik vind de collectie van Guerlain voor Kerst 2011 niet zo heel bijzonder. De lippenstiften en de blush zijn erg mooi, maar een echte kerstcollectie is dit niet. De campagnefoto met Natalia Vodianova vind ik wel echt sprookjesachtig.