Haartrends 2007

Beauty door mode modeblog

Dit voorjaar staat de haarmode in het teken van beweging, losse textuur en natuurlijke valling.  De allerbelangrijkste haartrend van de lente is comfort. Dit houdt in dat het haar makkelijk te stijlen is. Ook is comfort volop terug te zien in het kleurgebruik. Mooie volle tinten als middenasblond, koperrood en reebruin zien we dit voorjaar veel, eventueel geaccentueerd met highlights.

Lang steil haar, wat vorige jaar te zien was op de catwalks, is uit. Lang haar draag je deze lente met textuur en golvende slagen. Ook de extreme krullen zijn verdwenen en zijn vervangen door grote krullen en golven.

Niet alleen lange kapsel zijn populair dit voorjaar, ook kort haar met de nieuwe boblijn stond centraal op de catwalks. De boblijn mag deze lente zowel met slag als glad gedragen worden.

De pony wordt in 2007 op het oog of net iets over het oog gedragen. Voor de pony zijn 3 duidelijke trends te onderscheiden. Zo kan de pony a-symmetrisch gedragen worden of met een licht slag. Daarnaast mag de pony ook gedragen worden met ingeknipte punten.