Haartrends zomer 2008

Met de zomer in aantocht wordt het tijd voor een nieuw kapsel. Modeblog selecteerde voor jou de nieuwste haartrends voor zomer 2008. Hieronder een overzicht met de haartrends die op de catwalks van Parijs, New York en Milaan te zien waren.

Big
Je kunt de big haartrend dit seizoen bijna niet missen. Deze suikerspinnen look is een combinatie van Amy Winehouse meets Victoriaans. Of je je haar deze zomer nu los, in een staart of opgestoken draagt zorg dat het groot, weids, enorm kortom big is.

haartrend-big.jpg

Gezien bij: Pucci, Marc Jacobs, Roberto Cavalli, Mulberry, Prada en Donna Karan.

Pony
Ook deze zomer is de pony weer van de partij als haartrend. Maar eigenlijk hadden wij dat ook niet anders verwacht. Deze trend moest wel blijven, zeker nadat Kate Moss met een pony was gespot. Deze zomer zien we vooral bewegelijke asymmetrische of volle stompgeknipte pony’s.

haartrend-pony.jpg

Gezien bij: Gucci, Moschino, Etro, Luella, Eley Kishimoto en Jonathan Saunders.

Krullen
Dit seizoen is het de tijd om de stijltang vaarwel te zeggen, want krullen zijn weer helemaal terug. Geweldig nieuws, lijkt mij zo, voor alle dames die gezegend zijn met een krullenkop. De krullen haartrend varieert deze zomer van Hollywood glamour tot net uit bed krullen, van weelderige lokken tot strandkrullen en van golvend haar tot natuurlijke krullen. Dit seizoen mag alles op krullengebied.

haartrend-krullen.jpg

Gezien bij: Dior, Caroline Charles, Salvatore Ferragamo, Gucci, Asprey, Sue Stemp en Gavin Douglas.

Zijscheiding
De middenscheiding was vorig seizoen de koningin van gedeeltes, maar deze zomer domineert de zijkant. De zijscheiding is een haartrend die met veel haarstijlen gecombineerd kan worden. Draag je zijscheiding dit seizoen glad en strak voor een edgier stijl, of met een vleugje van Spaanse Flamingo voor een femme fatale look, of net over het oog vallend voor een elegante zachte en vrouwelijke uitstraling.

haartrend-zijscheiding.jpg

Gezien bij: Bottega Veneta, Marni, Uncondtional, Aquascutum, Nathan Jenden, Peter Jensen en Calvin Klein.

Binnenkort vind je nog meer haartrends voor zomer 2008 op Modeblog.

Add Your Comment