Ben je nieuwsgierig naar de haartrends voor zomer 2011? Modeblog selecteerde de haartrends voor aankomende zomer, zodat jij goed gekapt de zonnestralen tegemoet kan.

Tijdens de catwalkshows in New York, Londen, Milaan en Parijs droegen de modellen uiteenlopende kapsels. Toch waren er een aantal duidelijke haartrends voor zomer 2011 te zien. Zo kwamen er onder meer vlechten, updo’s en knotten langs en het fijne van deze coupes is dat je geen gouden kappershanden hoeft te hebben om ze te creëren.

Kortom, dit is het moment om je te laten inspireren door de onderstaande 5 haartrends voor zomer 2011.

Paardenstaart

De paardenstaart is zonder twijfel één van de belangrijkste haartrends van zomer 2011. De meeste designers stuurden een nette en lange paardenstaart de catwalk op. Toch zagen we ook hier en daar een iets rommeligere staart voorbij komen.


Gezien bij: Chanel, Céline en Balenciaga.

Vlecht

Gevlochten haar is er dit seizoen in vele soorten en maten variërend van zeer fijn tot grof. Naast de oude vertrouw vlecht kun je ook kiezen voor kleine vlechtjes, ingevlochten haar, meerdere vlechten of voor een vlecht in de vorm van een updo of haarband.


Gezien bij: Givenchy, Erdem en Hermés.

Knot

De knot is ook deze zomer weer van de partij. Je kunt de knot hoog en strak dragen of juist lager waardoor de knot wat nonchalanter wordt. Bij dit kapsel kun je de voorkant van je haar strak naar achteren trekken of combineren met een midden- of zijscheiding.


Gezien bij: Oscar de la Renta, Nina ricci en Chloé.

Geknoopt

Eén van de makkelijkste haartrends van zomer 2011 is het geknoopte kapsel. Voor deze ongedwongen look hoef je alleen twee knopen in je haar te leggen. Vind je dit te rommelig, dan kun je ook je geknoopte haar losjes opsteken of in een knot draaien.

Gezien bij: Michael Kors, Gucci en Dolce & Gabbana.

Updo

De updo blijft ook deze zomer een belangrijke haartrend. Tijdens de catwalkshows kwam deze creatieve haarstijl in verschillende vormen langs. De updo van deze zomer varieert dan ook van chique opgerolde kapsels tot slordige coupes met veel losse plukjes.

Gezien bij: Donna Karan, Yves Saint Laurent en Louis Vuitton.

Foto’s via Style

Add Your Comment