Een Birkin of Kelly tas is voor veel vrouwen een lang gekoesterde droom. Toch zijn er ook dames die er niet van wakker liggen als er iets gebeurd met dit felbegeerde item. Francesca Eastwood heeft namelijk een Hermès tas van $100.000 in brand gezet!

De 18-jarige Francesca Eastwood heeft een Hermès tas van $100.000 in brand gezet om zo, in haar ogen, kunst te produceren. De dochter van Clint Eastwood, dus laten wet erop houden dat geld geen rol speelt, zette samen met haar 30-jarige vriend, fotograaf Tyler Shields, een kettingzaag in een Birkin en zette de tas ook nog eens in de fik.

Francesca en Tyler makten van het ritueel foto’s, omdat het naar hun mening erg kunstzinnig is. Toch kunnen de meeste mensen de actie niet waarderen. Zo wordt Francesca uitgemaakt voor verwend kreng en kreeg ze zelfs een paar doodsbedreigingen naar haar hoofd geslingerd.

De dochter van Clint Eastwood is niet heel erg onder de indruk van de boze reacties. Volgens haar begrijpen mensen gewoon niet wat kunst is. Overigens is dit niet de eerste uitspatting van Francesca en Tyler. Het stel stak in januari al een paar Christian Louboutin schoenen in de brand.