Hermès heeft onlangs een winkel geopend in Maastricht. Met de komst van deze nieuwe boetiek telt ons land nu twee Hermès winkels.

Afgelopen dinsdag opende Hermès voor het eerst de deuren van de winkel in Maastricht. De gloednieuwe winkel aan de Stationsstraat bestrijkt zo’n 122 vierkante meter en verkoopt onder meer sjaals, parfums, sieraden en natuurlijk de bekende lederen Hermès accessoires.

Maastricht heeft gekozen voor het openen van de Hermès winkel omdat de stad in één adem genoemd wil worden met steden als Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Zo worden er binnenkort nog een aantal luxe winkels in de stad geopend en zou de gemeente al enige tijd in gesprek zijn met Louis Vuitton, Gucci en Rolex over een mogelijke winkel.

Of nog meer luxe merken het voorbeeld van Hermès volgen en een vestiging open in Maastricht is nog niet duidelijk. Maar met de komst van deze nieuwe Hermès winkel begint Maastricht steeds meer op een echte modestad te lijken. Naast de boetiek in Maastricht heeft Hermès ook een winkel in de P.C. Hoofstraat in Amsterdam en een shop-in-shop in de Amsterdamse Bijenkorf.

Hermès Maastricht
Stationsstraat 43
6221 BN Maastricht

Foto via: El Loco

Add Your Comment