De kogel is door de modekerk! H&M heeft de komst van een luxe merk bevestigd en als alles volgens planning verloopt, opent de nieuwe winkel in 2013 de deuren.

Afgelopen disdag verklapte ik al dat H&M met het idee speelt om een luxe merk op de markt te zetten. Helaas hield de modeketen toen nog de lippen stijf op elkaar, maar inmiddels kan ik bevestigen dat H&M werkt aan een luxe merk.

Hoewel H&M nog niet veel los wil laten over de nieuwe winkel, liet een woordvoerder alvast wel het volgende weten aan WWD: “We hebben veel verschillende projecten die nu lopen en volgend jaar zullen we een compleet nieuwe winkelketen lanceren. Net als COS, die vandaag de dag zeer succesvol is, zal de nieuwe winkelketen compleet onafhankelijk en een aanvulling zijn op de andere aanbiedingen uit de groep. We hebben veel vertrouwen in dit nieuwe merk en we zien een aanzienlijk potentieel voor verdere initiatieven.”

Helaas moeten we nog tot 2013 wachten tot de luxe H&M variant zijn deuren opent en dan is het ook nog maar de vraag waar dit zal zijn. Kortom, we moeten dus nog even geduld hebben.

Add Your Comment