Je ziet buiten veel leren jassen en broeken, maar bijna geen jurken. Wat vind jij van deze leren jurk van Valentino?

Op de foto is een zwart leren jurk te zien tijdens een show van Valentino. Het is een exemplaar uit de zomercollectie voor 2012. Bijzonder is de combinatie met kant. Het lijkt me best moeilijk om dit in leer te bewerken omdat het niet echt soepel is. Als extra details zie je een zwart zijdenachtig riempje met een grote bloem eraan, zilveren sandaaltjes en matchende lange oorbellen.

Ik vind het zelf best lastig te bepalen of deze jurk Hot of Not is. Mooi vind ik hem wel, maar zelf zou ik het denk ik niet snel dragen. Sowieso niet zoals in het totaalplaatje. Op de foto doen ze alsof het kledingstuk een echt zomer item is, want het wordt gedragen met slippertjes en blote benen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ga met warm weer niet in leer lopen. Als je ergens snel in begint te zweten is het wel deze stof. Ik vind het dus lastig om over dit jurkje van Valentino mijn mening te geven, maar misschien kun jij me ervan overtuigen of het leuk is of niet?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Add Your Comment