Inimitable de nieuwste mascara van Chanel

Beauty door mode modeblog

Spectaculair volume, oneindig verlengde winpers, extreme krulling en onmiddellijk gesepareerde wimpers. Dit alles belooft de nieuwste mascara van Chanel, genaamd Inimitable. Als we Chanel mogen geloven, geeft het nieuw ontworpen borsteltje een overtreffen gevoel van optimale dekking van de wimpers en een maquillageresultaat in 4 dimensies.

En hoe komt het dan wel dat we zulke mooie winpers krijgen van deze mascara? Ik heb me laten vertellen dat dit komt door de innoverende en hoogwaardige technologie van het soepel en flexiebel elastomeer borsteltje. Hierdoor zijn de wimpers vanaf de aanzet tot in de puntjes gekamd. Het maquillageresultaat in 4 dimensies is onmiddellijk zichtbaar en spectaculair. Inimitable is verkrijgbaar in 4 magische en mysterieuze zwarttinten die de ogen groter doen lijken en de oogopslag accenturen.

Ik geloof dat ik ben gevallen voor het verkooppraatje van Chanel en dat ik binnenkort maar eens een bezoekje ga brengen aan de parfumerie om de Chanel Inimitable te gaan proberen. Ik ben zeer benieuwd of de mascara inderdaad zo geweldig is als Chanel beweerd.