Ben je nog op zoek naar een paar mooie zomerschoenen en ben je gek op pumps? Dan komt dat goed uit, want ik heb een aantal hele leuke zomerschoenen voor je geselecteerd.

Sandalen met een hakje, open pumps of hooggehakte schoenen in een mooi kleurtje, ze zitten allemaal verwerkt in de volgende afbeeldingen. Sommige hebben ook een printje of strikje. Heb ik je nieuwsgierigheid al wat geprikkeld, neem dan maar snel een kijkje in de onderstaande foto’s.

Ik heb zelf best een aantal pumps in mijn kast staan, maar lopen doe ik er helaas te weinig op. Toch kom ik wel weer in de verleiding om een paar hooggehakte schoenen aan te schaffen bij het zien van deze plaatjes. Mijn favoriet uit dit rijtje zijn de eerste lichtroze sandalen. Zitten er voor jou ook een paar mooie zomerschoenen tussen?

Add Your Comment