Mocht je niet goed zijn in het versieren van een leuke man dan is Intimacy 2.0 jurk die je helpt met flirten echt wat voor jou! Helaas zal het alleen nog wel even duren voordat we de Intimacy 2.0 van studio Roosegaarde uit Rotterdam ook echt kunnen dragen.

De Intimacy 2.0 is een jurk die je helpt met flirten. Hoe het werkt? Eigenlijk heel simpel. De jurk reageert op jouw lichaam en op die van mensen om je heen. Als je met een vent staat te kletsen die je hart sneller laat kloppen voelt de Intimacy 2.0 dit aan en wordt de stof langzaam steeds meer onzichtbaar. Deze man zal hierdoor steeds meer van je blote huid zien! De belangrijkste elementen van de jurk zijn een hele diepe halslijn tot aan het middenrif en enorme lussen bij de schouders.

Daan Roosegaarde zegt zelf dat de Intimacy 2.0 perfect is om te dragen op de rode loper. Hij is een man dus ik kan er wel inkomen dat hij zo denkt. Alleen heb ik daar als vrouw zijnde een andere mening over. Ik denk niet dat wij vrouwen zitten te wachten om een jurk te dragen in het openbaar die ons lichaam bloot geeft, elke keer wanneer we een aantrekkelijke kerel tegenkomen. Een mooi kunstwerk is het dan weer wel.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=cR3AH8BHLCs[/pro-player]

Foto’s via Studio Roosegaarde

Add Your Comment