Dat modellen vandaag de dag enorm mager zijn, is geen geheim. Toch spant Ioana Spangerberg de kroon, zij heeft namelijk een taille van 50,8 cm!

Het Roemeens model Ioana Spangerberg is gezegend met een taille van slechts 50,8 cm. Aangezien een gemiddeld model een taille van 58 tot 62 cm heeft, hebben we hier dus te maken met een wespentaille waar je u tegen zegt!

Ondanks Ioana Spangerberg een verschil van bijna 30 cm tussen haar heupen en taille heeft, zegt ze dat het puur natuur is. Zo beweert ze tegenover The Sun dat er geen korset of plastische chirurgie aan te pas is gekomen. Toch laten verschillende foto’s zien dat ze soms wel een korset draagt. Het 30-jarige model bevestigt dat ze als tiener veel moeite had het accepteren van haar lichaam en ook nu nog graag wat kilo’s zou aankomen.

Taille van 38 cm

Hoewel Ioana Spangerberg een absurd dunne taille heeft, wordt ze alsnog met vlag en wimpel overtroffen door Cathie Jung. Haar wespentaille komt neer op 38 cm, maar om dit te realiseren moet Jung zich wel in een ultrastrak korset hijsen.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=wWn184Xv2mQ[/pro-player]

Add Your Comment