Is Missoni eigenaar ontvoerd?

Modenieuws door mode modeblog


Vittorio Missoni, de eigenaar van modehuis Missoni, is sinds vorige week vermist. Nadat zijn vliegtuig van de rader verdween werd eerst gedacht dat deze was neergestort, maar nu bestaat het vermoede dat hij is ontvoerd.

Vrijdag 4 januari verdween een vliegtuig boven Venezuela met daarin Vittorio Missoni, zijn vrouw, een bevriend stel en 2 bemanningsleden van de aardbodem. In eerst instantie werd gevreesd dat het vliegtuig was neergestort, maar nu lijkt het erop dat de zaak een andere wending krijgt. Nieuw bewijs toont namelijk aan dat de inzittende weleens ontvoerd kunnen zijn.

De zoon van Guido Foresti, de man van het bevriende echtpaar dat ook in het vliegtuig zat, heeft namelijk van zijn vader een bericht ontvangen. Volgens The Daily Beast is het bericht verstuurd nadat het vliegtuig allang was verdwenen en luidde het als volgt: “Bel nu, we zijn bereikbaar.” Helaas is de telefoon sindsdien onbereikbaar.

Hoop

Het nieuws over het tekstbericht geeft de Missoni familie in ieder geval een sprankje hoop dat Vittorio Missoni en zijn vrouw nog in leven zijn. “Het is beter om ontvoerd te zijn, dan op de bodem van de zee te liggen. We hopen dat ze allen 4 nog leven en het goed maken,” liet Angela Missoni aan Italiaanse pers weten.

Foto’s via Style