6 items die je onmiddellijk aantrekkelijker maken

Lifestyle door mode modeblog


Wil je een leuke man aan de haak slaan? Als we de wetenschappers mogen geloven zijn er dan een aantal items die je als vrouw zeker moet dragen. Want iets roods en de juiste lichaamsdelen accentueren zouden ervoor zorgen dat de heren vaker en langer naar je kijken.

 1. Iets roods

  Rood is de kleur van passie, liefde en romantiek en het is de favoriete kleur van mannen voor vrouwen. Met een rode jurk, blouse, jas of een paar hakken trek je dan ook zeker weten de aandacht van het mannelijk schoon.

 2. Hoge hakken

  Natuurlijk weten we allang dat een paar killer heels onweerstaanbaar zijn. Uit onderzoek van het Archives of Sexual Behavior blijkt niet alleen dat mannen hakken aantrekkelijk vinden, maar dat ze ook behulpzamer en spontaner zijn tegen vrouwen die op hoge hakken lopen.

 3. Bodycon silhouet

  Een zandloperfiguur heeft een verleidelijke aantrekkingskracht. Verschillende studies kwamen tot de conclusie dat mannen het langst kijken naar vrouwen met dit figuur. Dus heb je mooie rondingen kies dan voor een bodycon silhouet.

 4. Little Black Dress

  Zwart wordt door vele gezien als de nummer één kleur die geassocieerd wordt met kenmerken als verleidelijkheid, zelfvertrouwen en intelligentie. Het is dan ook niet vreemd dat een mooie Little Black Dress altijd in de smaak valt.

 5. Lippenstift

  Voel je je even niet zo mooi? Niets geeft je zo snel een aantrekkelijk gevoel als een vleugje lippenstift. Overigens zien anderen het ook direct. Onderzoekers aan een Franse universiteit ontdekten namelijk dat serveersters die rode lippenstift droegen veel meer fooi kregen van mannelijk klanten dan hun collega’s die het niet hadden.

 6. Blote schouders

  Denk je dat borsten en billen het enige zijn waar mannen omgeven? Dan heb je het mis. Onderzoekers van de Universiteit van New South Wales ontdekten dat mannen sterk aangetrokken worden tot de schouders en armen van vrouwen. Kortom, showen die blote schouders en armen!

Foto: Stokpic