Jean Paul Gaultier gaat zijn creatieve geest laten schijnen over stoelen, banken en tafels. Want de streepjeskoning lanceert samen met het merk Roche Bobois een interieurcollectie.

Het Franse interieurmerk Roche Bobois heeft Jean Paul Gaultier weten te strikken voor een samenwerking. Hoe de meubels er precies uit komen te zien is nog niet bekend. Laten we alleen wel hopen dat Gaultier voor deze collectie iets verder gaat dan zijn bekende Bretonse strepen!

Ondanks dat er nu nog geen details bekend zijn over de interieurcollectie van Jean Paul Gaultier, kunnen we nu alvast een glimp van zijn inrichtingskwaliteiten opvangen. Gaultier heeft namelijk de ELLE Decoration Suite in het architectuur museum in Parijs ingericht. Het resultaat is een entree met marineblauwe streepjes, een jungle woonkamer en een satijnen nude kleurige slaapkamer.

Wanneer de interieurcollectie van Jean Paul Gaultier voor Roche Bobois wordt onthuld is nog niet bekend. Maar de Gaultier suite kun je van 8 mei tot oktober 2011 bewonderen in het Cité de l’Architecture et du Patrimoine museum in Parijs.

Add Your Comment