Jimmy Choo is leider in heel wat diverse schoenentrends. Ook voor de zomer van 2009 speelt het merk zijn troeven uit. Dit jaar pronken ze met nieuwe enkellaarsjes in een heuse zomersetting. Niet meteen ideaal om een zomerse bui mee te trotseren, maar wel perfect voor een avondje uit.

De doorkijklaars van Jimmy Choo is elegant en funky tegelijkertijd. Ze staat beeldig onder een kuitbroek of zwierige rok. Je outfit krijgt er meteen iets extra’s door, en dat is wat jou zo uniek maakt deze zomer.

Dit zomerse laarsje kreeg de naam Corsica, een naam die je meteen doet denken aan zwoele vakanties en happy hour. Vind je deze Corsica toch net iets te gewaagd? Dan is de subtielere versie, Cuba, misschien iets voor jou. Een elegant muiltje met open tenen waarbij de bandjes in slangenprint mooi over je voet worden gedrapeerd. Een handig weetje, bij Jimmy Choo hebben ze al schoenen vanaf maatje 35,5.

Jimmy Choo zweert zoals elk jaar bij hoge hakken, dus ga zeker voor het betere werk met hakken boven de 7 centimeter. Werk het geheel af met een tasje in koloniale stijl en je bent klaar voor de zomer!

Add Your Comment